Peda Solar Pumps

Tips, Advice, Ideas

In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren?

In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren
Beverly Hills – Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dat komt volledig tot uiting in Beverly Hills, waar de pop- en filmsterren hun riante villa’s hebben. Rij door de heuvels en ga windowshoppen op Rodeo Drive. In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren Lees meer Bekijk hotels

Waar wonen veel miljonairs en filmsterren?

Sindsdien is Beverly Hills dé hotspot voor celebs: filmsterren en muzikanten, maar ook atleten, modeontwerpers en politici zijn er neergestreken.

Hoe heet de voorstad van Los Angeles?

Een stervormig gebouw van glas en staal; niet direct wat je van een kerk zou verwachten. In Garden Grove, een voorstad van Los Angeles, staat de rooms-katholieke Christ Cathedral, tot 2013 bekend als de protestants-christelijke Crystal Cathedral. De gigantische kerk telt bijna drieduizend zitplaatsen en vormde jarenlang het decor voor het tv-programma Hour of Power.

Hoe heet de Franse voorstad waar sprake is van verpaupering en sociale problemen?

Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’ 11 oktober 2016 Leestijd: 2 minuten In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren Valls bracht maandag een bezoek aan de probleemwijk La Grande-Borne. Foto’s: AFP Nadat vier agenten in een Parijse voorstad werden bekogeld met molotovcocktails, proberen Franse politici de problemen in achterstandswijken te bagatelliseren. Politieagenten vertellen een ander verhaal: ‘Frankrijk zit vol met no-go zones.’ De vier agenten waren zaterdag in de wijk La Grande-Borne, een voorstad van Parijs om zijn criminaliteit, drugshandel en armoede, om een beveiligingscamera te installeren.

Zeker tien jongeren kwamen kijken en gooiden brandbommen naar, Twee agenten raakten zwaar gewond. Viry-Châtillon : l’un des policiers blessés “entre la vie et la mort” — L’important (@Limportant_fr) De aanslag is niet ‘zomaar een geweldincident, maar een moordaanslag’, schreven de politievakbonden in een gezamenlijke,

In de wijk wonen veel allochtone Fransen, veelal zonder werk. Van de 13.000 inwoners is 50 procent onder de 18 jaar en leeft de helft onder de armoedegrens, schrijft de krant, die La Grande-Borne een typisch voorbeeld van een verpauperde Franse stad noemt.

Het is allemaal niet zo erg, verzekert Franse premier De Franse premier ging maandag op bezoek in de beruchte wijk, in een poging de mensen te verzekeren dat de politie en de politiek alles onder controle heeft. ‘Wanneer de politie wordt aangevallen, wordt Frankrijk aangevallen. Maar de autoriteit van de staat zal blijven gelden.

Er zijn geen zones waar de politie niet komt.’ Wel gaf hij toe dat er ‘lastige gebieden’ zijn in het land. Politieagenten reageren boos op de opmerkingen van de premier. ‘Zijn er geen no-go zones?,’ vraagt vakbondsleider Frédéric Lefebvre zich schertsend af op tv-zender,

‘Ik nodig de leden van het kabinet uit om eens door La Grande-Borne te lopen zonder politiebeveiliging, dan praten we er nog eens over.’ Wetteloze gebieden in handen van criminelen ‘Natuurlijk zijn er no-go zones in Frankrijk’, agent Denis Jacob toe. ‘Het zijn wetteloze gebieden die in handen zijn van criminele bendes.’ Volgens politiebond CFDT is het ‘niet een probleem van deze regering, maar één van alle regeringen van de afgelopen twintig jaar.

Dat zullen ze nooit toegeven, want het is een symptoom van een mislukte natie’. Nieuwe tonen aan dat het geweld tegen politieagenten in Frankrijk de laatste jaren is toegenomen. Tussen 2010 en 2015 nam het aantal geweldsincidenten tegen politieagenten met 25 procent toe. : Wanhoop bij Franse politie: ‘Criminelen hebben wijken overgenomen’

Waar wonen de meeste filmsterren?

Beverly Hills Zie voor andere betekenissen van Beverly Hills. Beverly Hills Plaats in de Vlag van Verenigde Staten Locatie van Beverly Hills in Californië Locatie van Californië in de VS Situering Type plaats Algemeen Oppervlakte 14,79 km² – land 14,78 km² – water 0,01 km² Inwoners (2006) 34.979 (2367 inw./km²) 13 Overig 90210, 90211, 90212 06308 Website Detailkaart

Portaal

Beverly Hills is een stad en gemeente in in de Amerikaanse staat, Het wordt vooral omringd door de stad en de voet van de, De stad is met name bekend vanwege het grote aantal pop- en filmsterren dat er woont. Het behoort tot het gebied, hoewel het niet deel uitmaakt van het district Hollywood maar een eigen stad vormt.

Welke stad wonen de meeste miljonairs?

De 20 steden met de meeste miljonairs wereldwijd In welke stad wonen wereldwijd de meeste miljonairs? De Amerikaanse stad New York gaat aan kop, op de voet gevolgd door de Japanse hoofdstad Tokio en tech-broedplaats San Fransisco. Voor hun terugkerende studie naar het aantal miljonairs per stad keken de onderzoekers van Henley & Partners naar het vermogen van mensen in meer dan 150 steden over de hele wereld. In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren De overgrote meerderheid van de miljonairs in New York (329.334) bezit tussen de $1 miljoen en de $10 miljoen. Verder zijn 15.470 inwoners van de Big Apple in het bezit van minimaal $10 miljoen, hebben 737 minstens $100 miljoen en telt de stad 59 miljardairs.

 1. Volgens de miljonairsranking van Henley & Partners is de Verenigde Staten het walhalla voor rijke mensen.
 2. In de top 10 staan maar liefst vijf Amerikaanse steden: naast New York gaat het om San Francisco (derde plaats), Los Angeles (zesde), Chicago (zevende) en Houston (achtste).
 3. Het aan de westkust gelegen San Francisco – inclusief het aangrenzende Silicon Valley – telt 276.400 miljonairs.

Daarvan bezitten 12.890 meer dan $10 miljoen en 623 meer dan $100 miljoen, terwijl de stad 62 miljardairs kent (drie meer dan New York).

Waar wonen de rijken in Los Angeles?

Beverly Hills Binnen Los Angeles County is Beverly Hills de plek waar veel beroemdheden en rijken wonen. Wie de diverse series en realityprogramma’s gezien heeft die zich hier afspelen die weet precies wat Beverly Hills is. Beroemdheden die hier wonen of gewoond hebben zijn onder andere Mick Jagger, Kate Hudson, Steven Spielberg, Demi Moore, Jennifer Lawrence, Gene Hackman en Sylvester Stallone.

 • De meeste mensen wonen binnen ‘The Flats’.
 • Dit is het deel van Beverly Hills dat vlak is.
 • De straten kenmerken zich hier niet alleen door de soms kapitale woningen die er staan, maar ook door de uniforme beplanting per straat.
 • Per straat is er sprake van één boomsoort die dan aan beide kanten van de straat aangeplant is.

Het zal je ook niets verbazen dat de duurste restaurants, hotels en winkels zich ook vooral in dit deel van Los Angeles bevinden. Vooral Rodeo Drive staat bekend vanwege de soms exorbitant dure winkels. Dit is een goede plek om beroemdheden te spotten. : Beverly Hills

Waar wonen de sterren in Los Angeles?

1. Ontdek Beverly Hills – Wat je zeker wil doen in Los Angeles is de wijk Beverly Hills ontdekken. Beverly Hills is zoals hierboven staat in feite een kleine stad in Los Angeles. Beverly Hills ligt aan de westkant van LA, grenzend Santa Monica. Het is de stad die we kennen als de woonplaats van al die beroemdheden, artiesten en filmsterren die hier vooral wonen vanwege Hollywood.

 • Wie nog niet is doorgebroken op het witte doek heeft hier niets te zoeken.
 • De huizen zijn onbetaalbaar en ook het leven is op andere plaatsen in de stad een stuk voordeliger.
 • Je kunt hier een bustour maken langs al die enorme villa’s met uitleg wie er woont, heeft gewoond en gaat wonen.
 • Voor velen wordt Playboy Mansion, het beroemde huis van Playboy magazine founder Hugh Hefner, gezien als een van de beroemdste en duurste landhuizen.

Helaas kunnen de muren hier niet praten en was er nog geen IoT maar zeker is dat in dit huis waarschijnlijk de meeste sterren zijn geweest van heel Beverly Hills. En als je het gluren over de muren van de beroemdheden een beetje beu bent kun je ook gaan winkelen op Rodeo Drive, tenminste als je een hele dikke creditcard hebt. Wat is uw kenteken, hoezo ik kom uit Beverly Hills, Rodeo Drive in de avond

Waar wonen de rijken in Frankrijk?

Parijs bestaat uit 20 arrondissementen (stadsdelen) en dankzij de impôt de solidarité sur la fortune (een soort rijke mensen-belasting) is goed te zien waar de miljonairs bij elkaar zitten: in het 7e arrondissement.

Waar staat banlieue voor?

Banlieue Een banlieue is het woord voor die aan de rand van een grote stad ligt. Het is een onderdeel van het van de stad waartoe het behoort, maar bevindt zich strikt gesproken net buiten de stedelijke, De verstedelijking van de banlieue is meestal een fenomeen van de,

Wat is de betekenis van banlieue?

Letterlijk wil ‘banlieue’ niets anders zeggen dan ‘ voorstad ‘, maar het woord is synoniem geworden voor de troosteloze buitenwijken aan de rand van grote Franse steden.

Waar staat Beverly Hills bekend om?

Beverly Hills – Beverly Hills staat bekend om de exclusieve woningen, winkels en het grote aantal sterren dat hier woont. Aan het wereldberoemde Rodeo Drive zijn de meest exclusieve winkels van LA gevestigd. Tevens zult u zich hier verwonderen over de luxe auto’s die hier rondrijden.

Zien en gezien worden! Leuke bezienswaardigheden zijn: Greystone Mansion – een historisch landhuis dat sinds 1971 een stadspark is. Door de mooie locatie zijn hier tal van films opgenomen zoals Batman & Robin, The Bodyguard, The Big Lebowski, X-men en Rush Hour. Mulholland Drive – de meest beroemde straat van LA.

vanaf noordelijk Hollywood richting Malibu. U rijdt door de Santa Monica Mountains en San Fernando Valley. Geniet van mooie uitzichten en stop natuurlijke even op beroemde filmlocaties! In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren

Waar wonen de meeste celebrities in Amerika?

Los Angeles is de thuisbasis van allerhande beroemdheden – filmsterren, modellen, ‘socialites’, sporthelden en muzikanten. U kunt de stad eigenlijk niet verlaten zonder een avondje celebrities spotten.

Welke sterren wonen in Bel Air?

Wie ooit een Star Tour door de Hollywood Hills heeft gemaakt, weet dat sterren regelmatig verhuizen. Nieuw vastgoed is één van de slimste investeringen en het kan altijd groter, luxer en mooier. De gemiddelde A-lister heeft meerdere huizen en de mooiste villa’s in Los Angeles zijn al door veel verschillende sterren achter elkaar bewoond geweest.

En zo komt het regelmatig voor dat de ene beroemdheid in het voormalige huis van een andere ster gaat wonen. Zo kocht zanger The Weeknd onlangs de miljoenenvilla van één van de rijkste BN’ers Reinout Oerlemans en nam Khloé Kardashian eerder het voormalig huis van Justin Bieber over. It’s a small world after all.

Lees welke celebs nog meer voor dezelfde woningen vielen.1 The Weeknd koopt villa Reinout en Danielle Oerlemans In augustus 2021 werd bekend dat The Weeknd de miljoenenvilla van Reinout en Danielle Oerlemans heeft gekocht. De zanger betaalde maar liefst zestig miljoen voor het huis in Bel Air, één van de allerduurste buurten ter wereld.

 • Het Nederlandse gezin kocht de 3065 vierkante meter grote villa, die uitkijkt over de plaatselijke country club met golfbaan, in 2015 voor 22 miljoen euro.
 • Vier jaar lang werd er flink aan het huis verbouwd en nu is het dus tijd voor familie Oerlemans om te vertrekken.2 Khloe Kardashian koopt villa van Justin Bieber In 2012, lang voordat hij zijn vrouw Hailey leerde kennen, was Justin Bieber de eigenaar van een enorme villa in Spaanse stijl.
See also:  Welke Elektrische Auto Heeft De Grootste Actieradius?

Enkele features van de woning waren zes slaapkamers, een enorme wijnkelder, een zwembad en een eigen spa. Na twee jaar verkocht Bieber de woning in The Oaks echter weer en wel aan goede vriendin Khloé Kardashian. Ze woonde er tot 2020 op een steenworp afstand van zus Kourtney Kardashian en moeder Kris Jenner tot ze het huis afgelopen jaar zelf weer te koop zette.3 Kendall Jenner koopt woning Charlie Sheen En we blijven nog even bij The Kardashians, want slimme zakenvrouwen die ze zijn, weten de dochters van Kris Jenner altijd gunstige vastgoedinvesteringen te doen.

Zo kocht Kendall Jenner de voormalig villa van Charlie Sheen met een oppervlakte van ruim zesduizend vierkante meter, een enorme tuin én een eigen tennisbaan in Beverly Hills.4 Mariah Carey huurt woning Nicki Minaj Niet alle sterren kópen overigens altijd hun woningen. Zo nu en dan wordt er ook wel eens een villa gehuurd.

Zo huurde Mariah Carey de voormalige woning van Nicki Minaj (en dat terwijl de twee volgens de pers voor eeuwig met elkaar overhoop liggen) voor een schamele vijfendertig duizend dollar per maand. Een huis met een oppervlakte van tienduizend vierkante meter mét een muzikaal randje, want de grond waarop de woning in 2008 werd gebouwd, was ooit eigendom van niemand minder dan Frank Sinatra.5 Ellen Degeneres koopt woning Adam Levine Ellen DeGeneres en Portia De Rossi vielen in 2019 voor het voormalig huis van Adam Levine en zijn vrouw Behati Prinsloo.

Ze kochten de woning met vijf slaapkamers, een bioscoopzaal, tennisbanen en een zwembad twee jaar geleden voor 40 miljoen euro. Heel lang plezier heeft het stel er echter niet van gehad. Begin 2021 verkochten ze de woning alweer. Adam Levine’s huidige woning staat momenteel overigens in Architectural Digest,6 Chrissy en John kopen villa Rihanna Zangeres Rihanna verkocht haar Los Angeles home aan niemand minder dan Chrissy Teigen en John Legend, vlak voordat zij hun eerste kindje kregen.

Helaas leverde de woning met vijf slaapkamers en acht badkamers, een geweldig uitzicht over de stad, de oceaan én de heuvels Rihanna geen extra winst op. Ze leverde er zelfs iets op in. In de zomer van 2021 verkochten John en Chrissy de villa aan een nieuwe, onbekende eigenaar.7 Scooter Braun koopt voormalige woning John Travolta Scooter Braun timmert als manager van onder meer Justin Bieber, Ariane Grande en Demi Lovato aardig aan de weg.

Zo goed dat hij afgelopen jaar de Brentwood woning van John Travolta kon overnemen. De Grease acteur kocht de woning in 1997 en gaf deze met onder meer vier extra slaapkamers een flinke upgrade. John Travolta bezit zelf overigens meerdere woningen, waaronder een villa in Florida met een eigen luchthaven(!).8 DJ Khaled koopt woning Robbie Williams In 2017 kocht DJ Khaled de Beverly Hills villa van Robbie Williams voor zo’n tien miljoen dollar.

Zeven slaapkamers, 11 badkamers, een enorme gym en outdoor kitchen geven de rapper vast weer passende input om in zijn nummers over op te scheppen.

Wat is de rijkste stad in Amerika?

1. New York – In veel grote steden in de Verenigde Staten wonen grote aantallen miljonairs, maar er is er één die de kroon spant, namelijk New York. In ‘The Big Apple’ woonden er op 30 juni maar liefst 345.600 miljonairs. Vijf andere Amerikaanse steden – San Francisco, Los Angeles, Chicago, Houston en Dallas – staan ook in de top 20 van rijkste steden in de wereld.

Waar wonen de miljardairs?

In deze steden wonen de meeste miljardairs zyxeos30 Getty Images De place to be voor de mondiale rijksten der rijken was jarenlang The Big Apple. Liefst zeven jaar achter elkaar huisvestte New York jaarlijks de meeste miljardairs. Tot 2020. Sinds vorig jaar leven de meeste miljardairs in de hoofdstad van China, Beijing.

 1. Beijing, in Nederland nog steeds beter bekend als Peking, was in 2020 de woonplaats van 100 miljardairs.
 2. Eentje meer dan New York.
 3. Dus deze strijd is nog niet gestreden.
 4. Allerminst.
 5. In onderstaand staatje, opgemaakt door de beelddenkers van het Canadese, wordt gebruik gemaakt van de gegevens die Forbes verzameld heeft met betrekking tot de allerrijksten.

Opvallend is dat de top 10 wereldsteden met de meeste miljardairs tegenwoordig gedomineerd wordt door China. We zien maar liefst vijf steden uit dat land oppoppen. Inclusief Mumbai staan er 6 Aziatische steden op de lijst. Een teken dat die oosterse economiën booming zijn en blijven.

Hoe het in Europa gesteld is kunt u hieronder lezen, maar Nederland of in dit geval Amsterdam valt uiteraard compleet buiten beschouwing. Want in ons land tellen wij bij Quote 38 miljardairs en, nee logischerwijs wonen die niet allemaal in onze hoofdstad. Afijn, leeft u zich vooral uit bij het bekijken van onderstaand lijstje, altijd fijne kost.

Nietwaar? In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren Beeld: Visual Capitalist : In deze steden wonen de meeste miljardairs

Waar wonen de rijkste mensen?

In Nederland hadden 223 duizend huishoudens in 2019 een vermogen van 1 miljoen euro of meer. Hiermee was 2,8 procent van alle huishoudens miljonair. 7,8 mln huishoudens 223 dzd miljonairshuishoudens Hoeveel miljonairs wonen er in Nederland? Vermogen bestaat uit bezittingen zoals bank- en spaartegoeden, aandelen, de eigen woning, en ondernemingsvermogen opgeteld min schulden zoals de hypotheekschuld, studieschulden en overige schulden.

Twee derde van de miljonairs (151 duizend huishoudens) had een vermogen tussen 1 en 2 miljoen euro. Rond 16 procent van de miljonairs had een vermogen tussen 2 en 3 miljoen euro. Ruim 2 procent had een vermogen van 10 miljoen euro of meer. Het gaat daarbij om 4,8 duizend huishoudens. Miljonairshuishoudens hadden in 2019 gemiddeld ruim 2,5 miljoen euro aan vermogen, tegenover een vermogen van 129 duizend euro van de niet-miljonairs.

Het vermogen van miljonairs is hiermee gemiddeld 19 keer zo hoog als dat van niet-miljonairs. In 2019 bestond 37 procent van de bezittingen van miljonairs uit aanmerkelijk belang en ondernemingsvermogen; 23 procent bestond uit de waarde van de eigen woning.

 • Bij niet-miljonairs vormde de waarde van de eigen woning 73 procent van de bezittingen tegen 3,4 procent aanmerkelijk belang en ondernemingsvermogen.
 • Naarmate het vermogen van miljonairshuishoudens groter is, neemt het relatieve aandeel van het aanmerkelijk belang en ondernemingsvermogen in het totale bezit toe en het aandeel van de eigen woning af.

Toon tabel Samenstelling van bezittingen, 1 januari 2019* (%) Verberg tabel Samenstelling van bezittingen, 1 januari 2019* (%)

Samenstelling van bezittingen, 1 januari 2019* (%)

Soort Bank- en spaartegoeden Effecten Eigen woning Overig onroerend goed Ondernemingsvermogen Aanmerkelijk belang Overige bezittingen
Niet-miljonairs 14 3 73 6 2 2 1
Miljonairs 10 13 23 13 7 30 4
Naar vermogen; . . . . . . .
1 tot 2 miljoen euro 15 11 38 14 8 12 4
2 tot 3 miljoen euro 11 13 25 14 11 22 4
3 tot 5 miljoen euro 8 15 18 14 9 32 4
5 tot 10 miljoen euro 7 16 12 13 5 43 4
10 miljoen euro of meer 4 15 5 10 1 61 4
* voorlopige cijfers.

Miljonairs hebben relatief minder schulden dan niet-miljonairs: tegenover hun schuld staat gemiddeld ruim 7 keer zoveel bezittingen. Bij niet-miljonairs zijn hun bezittingen ruim 2 keer zo groot als hun schulden. Bij de niet-miljonairs bestaat 90 procent van de schulden uit hypotheekschuld voor de eigen woning.

Bij miljonairs is dat iets minder dan de helft. Het aantal miljonairs is tussen 2014 en 2019 gestaag gegroeid. Ook tussen 2006 en 2008 was dat het geval, maar daarna nam het aantal miljonairs tot 2014 vrijwel jaarlijks af, mede als gevolg van dalende huizenprijzen en beurskoersen. Het aantal miljonairs lag in 2016 op het niveau van 2008 en was in 2019 een derde hoger dan in 2008.

Een miljoen euro in 2019 had echter wel een andere waarde dan in 2008. Wordt er rekening gehouden met de algemene prijsontwikkeling, dan waren er in 2018 in verhouding minder miljonairs dan in 2008. In Noord-Holland wonen relatief de meeste miljonairshuishoudens (3,8 procent).

 • Daar liggen ook de drie gemeenten met het hoogste aandeel miljonairs: Bloemendaal (23 procent), Laren (21 procent) en Blaricum (18 procent).
 • Noord-Holland wordt gevolgd door Utrecht en Zeeland, waar ook meer dan 3 procent miljonairs wonen.
 • Onderaan de lijst staan Flevoland, Groningen en Limburg met minder dan 2 procent miljonairs.

In de Limburgse gemeenten Kerkrade, Brunssum en Landgraaf woonden naar verhouding de minste miljonairshuishoudens, samen met de gemeenten Den Helder en Nissewaard. Toon tabel Miljonairshuishoudens, 1 januari 2019* Verberg tabel Miljonairshuishoudens, 1 januari 2019*

Miljonairshuishoudens, 1 januari 2019*

Aandeel miljonairshuishoudens
Aa en Hunze 3,7
Aalsmeer 5,5
Aalten 2,7
Achtkarspelen 1,6
Alblasserdam 1,8
Albrandswaard 3,4
Alkmaar 1,7
Almelo 1,3
Almere 0,9
Alphen aan den Rijn 2,8
Alphen-Chaam 8,0
Altena 3,6
Ameland 4,5
Amersfoort 2,5
Amstelveen 5,8
Amsterdam 3,6
Apeldoorn 2,2
Appingedam 1,2
Arnhem 1,3
Assen 1,2
Asten 4,7
Baarle-Nassau 6,6
Baarn 6,1
Barendrecht 2,9
Barneveld 4,9
Beek 1,8
Beekdaelen 2,3
Beemster 9,0
Beesel 1,5
Berg en Dal 2,8
Bergeijk 5,7
Bergen (L.) 2,5
Bergen (NH.) 9,9
Bergen op Zoom 1,7
Berkelland 3,5
Bernheze 4,4
Best 3,2
Beuningen 2,5
Beverwijk 1,1
Bladel 4,3
Blaricum 17,5
Bloemendaal 23,3
Bodegraven-Reeuwijk 6,3
Boekel 5,3
Borger-Odoorn 2,9
Borne 2,2
Borsele 4,2
Boxmeer 3,5
Boxtel 2,8
Breda 2,9
Brielle 2,5
Bronckhorst 4,7
Brummen 3,4
Brunssum 0,6
Bunnik 5,8
Bunschoten 3,7
Buren 4,7
Capelle aan den IJssel 1,7
Castricum 4,4
Coevorden 2,7
Cranendonck 3,9
Cuijk 2,3
Culemborg 2,0
Dalfsen 5,1
Dantumadiel 1,6
De Bilt 9,6
De Fryske Marren 3,1
De Ronde Venen 7,2
De Wolden 4,4
Delft 1,7
Delfzijl 1,3
Den Helder 0,8
Deurne 3,7
Deventer 1,6
Diemen 1,8
Dinkelland 6,0
Doesburg 1,5
Doetinchem 1,9
Dongen 2,5
Dordrecht 1,4
Drechterland 4,5
Drimmelen 3,3
Dronten 3,4
Druten 2,3
Duiven 1,5
Echt-Susteren 2,1
Edam-Volendam 4,2
Ede 3,4
Eemnes 6,0
Eersel 5,5
Eijsden-Margraten 3,7
Eindhoven 1,7
Elburg 2,1
Emmen 1,2
Enkhuizen 1,5
Enschede 1,2
Epe 4,2
Ermelo 3,3
Etten-Leur 2,2
Geertruidenberg 2,2
Geldrop-Mierlo 2,6
Gemert-Bakel 3,6
Gennep 2,4
Gilze en Rijen 2,4
Goeree-Overflakkee 3,4
Goes 2,8
Goirle 3,1
Gooise Meren 9,7
Gorinchem 1,8
Gouda 1,6
Grave 2,0
Groningen 1,4
Gulpen-Wittem 3,7
Haaksbergen 3,3
Haaren 6,5
Haarlem 3,2
Haarlemmermeer 3,2
Halderberge 3,0
Hardenberg 2,7
Harderwijk 1,9
Hardinxveld-Giessendam 2,9
Harlingen 1,9
Hattem 4,4
Heemskerk 1,9
Heemstede 13,1
Heerde 2,9
Heerenveen 2,3
Heerhugowaard 1,4
Heerlen 0,8
Heeze-Leende 6,3
Heiloo 5,3
Hellendoorn 2,7
Hellevoetsluis 1,5
Helmond 1,7
Hendrik-Ido-Ambacht 2,2
Hengelo 1,3
Het Hogeland 3,0
Heumen 3,7
Heusden 3,2
Hillegom 2,7
Hilvarenbeek 5,7
Hilversum 4,4
Hoeksche Waard 3,4
Hof van Twente 4,8
Hollands Kroon 4,0
Hoogeveen 1,4
Hoorn 1,6
Horst aan de Maas 3,5
Houten 3,6
Huizen 4,6
Hulst 3,5
IJsselstein 2,6
Kaag en Braassem 5,5
Kampen 2,1
Kapelle 3,3
Katwijk 2,7
Kerkrade 0,5
Koggenland 4,2
Krimpen aan den IJssel 2,8
Krimpenerwaard 4,4
Laarbeek 3,5
Landerd 4,7
Landgraaf 0,8
Landsmeer 6,4
Langedijk 2,9
Lansingerland 4,8
Laren 21,4
Leeuwarden 1,3
Leiden 2,3
Leiderdorp 2,9
Leidschendam-Voorburg 4,2
Lelystad 1,0
Leudal 3,4
Leusden 3,9
Lingewaard 2,3
Lisse 3,2
Lochem 6,4
Loon op Zand 3,6
Lopik 6,0
Loppersum 3,6
Losser 3,1
Maasdriel 4,2
Maasgouw 2,3
Maassluis 1,2
Maastricht 1,8
Medemblik 3,0
Meerssen 2,9
Meierijstad 3,6
Meppel 1,6
Middelburg 1,7
Midden-Delfland 7,3
Midden-Drenthe 2,9
Midden-Groningen 1,6
Mill en Sint Hubert 4,2
Moerdijk 2,9
Molenlanden 6,2
Montferland 2,3
Montfoort 5,5
Mook en Middelaar 5,3
Neder-Betuwe 3,3
Nederweert 3,7
Nieuwegein 1,1
Nieuwkoop 5,1
Nijkerk 4,0
Nijmegen 1,5
Nissewaard 0,8
Noardeast-Fryslân 2,3
Noord-Beveland 4,2
Noordenveld 2,9
Noordoostpolder 4,2
Noordwijk 5,9
Nuenen, Gerwen en Nederwetten 5,1
Nunspeet 3,6
Oegstgeest 9,0
Oirschot 5,6
Oisterwijk 6,2
Oldambt 1,7
Oldebroek 3,2
Oldenzaal 1,9
Olst-Wijhe 4,1
Ommen 4,7
Oost Gelre 2,8
Oosterhout 2,3
Ooststellingwerf 2,6
Oostzaan 3,9
Opmeer 3,6
Opsterland 2,8
Oss 2,3
Oude IJsselstreek 2,4
Ouder-Amstel 7,3
Oudewater 7,0
Overbetuwe 2,6
Papendrecht 1,8
Peel en Maas 3,2
Pekela 0,9
Pijnacker-Nootdorp 4,4
Purmerend 1,0
Putten 6,0
Raalte 3,4
Reimerswaal 3,1
Renkum 4,6
Renswoude 6,4
Reusel-De Mierden 4,9
Rheden 2,5
Rhenen 4,1
Ridderkerk 2,1
Rijssen-Holten 3,1
Rijswijk 2,1
Roerdalen 2,5
Roermond 1,6
Roosendaal 1,8
Rotterdam 1,4
Rozendaal 14,2
Rucphen 3,5
Schagen 3,4
Scherpenzeel 3,6
Schiedam 1,0
Schiermonnikoog 4,6
Schouwen-Duiveland 5,0
‘s-Gravenhage 2,8
‘s-Hertogenbosch 2,5
Simpelveld 1,6
Sint Anthonis 6,3
Sint-Michielsgestel 5,1
Sittard-Geleen 1,3
Sliedrecht 1,8
Sluis 5,7
Smallingerland 1,4
Soest 5,1
Someren 4,5
Son en Breugel 4,9
Stadskanaal 1,5
Staphorst 6,6
Stede Broec 1,9
Steenbergen 3,1
Steenwijkerland 3,0
Stein 1,2
Stichtse Vecht 5,4
Súdwest-Fryslân 2,9
Terneuzen 2,3
Terschelling 5,3
Texel 5,8
Teylingen 5,0
Tholen 2,8
Tiel 1,4
Tilburg 1,3
Tubbergen 6,1
Twenterand 2,4
Tynaarlo 3,8
Tytsjerksteradiel 2,2
Uden 2,9
Uitgeest 2,7
Uithoorn 2,7
Urk 1,9
Utrecht 2,2
Utrechtse Heuvelrug 6,6
Vaals 1,9
Valkenburg aan de Geul 2,8
Valkenswaard 2,8
Veendam 1,2
Veenendaal 1,8
Veere 7,1
Veldhoven 3,1
Velsen 2,5
Venlo 1,6
Venray 2,9
Vijfheerenlanden 3,2
Vlaardingen 1,1
Vlieland 2,8
Vlissingen 1,0
Voerendaal 2,6
Voorschoten 6,3
Voorst 4,4
Vught 6,5
Waadhoeke 2,3
Waalre 6,6
Waalwijk 2,5
Waddinxveen 2,7
Wageningen 2,4
Wassenaar 17,2
Waterland 6,1
Weert 2,5
Weesp 3,4
West Betuwe 4,7
West Maas en Waal 3,4
Westerkwartier 2,5
Westerveld 4,7
Westervoort 0,9
Westerwolde 2,5
Westland 5,1
Weststellingwerf 3,2
Westvoorne 7,3
Wierden 4,4
Wijchen 2,5
Wijdemeren 7,7
Wijk bij Duurstede 3,4
Winterswijk 2,9
Woensdrecht 2,9
Woerden 4,4
Wormerland 3,0
Woudenberg 4,6
Zaanstad 1,2
Zaltbommel 3,4
Zandvoort 5,4
Zeewolde 3,7
Zeist 6,5
Zevenaar 1,5
Zoetermeer 1,2
Zoeterwoude 4,9
Zuidplas 4,2
Zundert 5,8
Zutphen 1,5
Zwartewaterland 3,7
Zwijndrecht 2,0
Zwolle 1,9
* voorlopige cijfers.

Waar woont de rijkste 1% van Amerika?

In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren DenisTangneyJr Getty Images ‘ Home of the brave, land of the free. ‘ Dat kan wel wezen, maar de Verenigde Staten vormen ook het land van segregatie. Daar heb je volop gebieden waar je niet zo snel een huis vindt als je wel brave of free bent, maar verder geen rooie cent hebt.

 1. Spreidingsbeleid kennen ze daar alleen maar bij de gynaecoloog, zeg maar.
 2. Bloomberg, het mediabedrijf dat zelf vernoemd is naar één van de rijkste mensen van de VS, bracht de rijkenenclaves in kaart.
 3. En wat blijkt: Atherton (ca.7.500 inwoners), Californië, is voor de vier keer de winnaar.
 4. Met een modaal inkomen van 525 duizend dollar per persoon is dat het rijkste stadje van de VS.

Mind you, dat is inclusief gepensioneerden, kinderen en ( trophy ) housewives. Opvallend is dat drie van de top vijf rijkste plaatsen zich aan de hightech-weg bevinden, tussen San Francisco en San Jose, in de nabijheid van Silicon Valley. Het stadje Hillsborough staat op de derde plek en Los Altos Hills op de vijfde.

Elaine White, een makelaar uit het naburige Redwood City, heeft de afgelopen decennia gezien wat de tech boom met de regio gedaan heeft: ‘Door het succes van Facebook en Google lijken de stadjes veranderd in een gemeenschap van enkel tech-mensen.’ De situatie is niet te vergelijken met de personeelskazernes rond de Chinese tech-industrie bij Shenzhen; het goedkoopste huis dat momenteel in Atherton te koop staat (op Zillow, het Amerikaanse Funda) moet 2,5 miljoen dollar opleveren.

Da’s 10.000 dollar per vierkante meter, waar 5-6.000 euro in Amsterdam geldt. Huren kan ook: 11.700 dollar per maand. Welke tech-helden kun je dan tot je plaatsgenoten rekenen? Eric Schmidt van Google en Sheryl Sandberg van Facebook. En wijlen Paul Allen, de mede-oprichter van Microsoft, wiens huis vorige week werd verkocht voor een fikse 35,25 miljoen dollar, In Welke Voorstad Van Los Angeles Wonen Veel Miljonairs En Filmsterren Bloomberg Overigens is de tweede plaats van rijkste Amerikaanse gemeentes voor Scarsdale, New York, ongeveer 40 kilometer buiten Manhattan. Gemiddeld inkomen: 452.000 dollar. Verder bestaat de top tien uit een stadje even buiten Denver, weer veel geld wordt verdient met de legale verkoop van wiet, twee noordelijke buitenwijken van Chicago en een gated community in Dallas, Texas.

 1. Over het algemeen wordt de top 100 gedomineerd door de oost- en westkust.
 2. Californie bevat 23 van de 100 rijkste postcodes en de het gebied van New York, Connecticut en New Jersey 32.
 3. Er is hoop voor de ‘flyover-states’: ze winnen langzaam terrein.
 4. Illinois en Minnesota hebben een nieuwe notering, Texas twee.

Bron: Bloomberg

Is het leven duur in Los Angeles?

Het leven in Los Angeles is duur. Fleur en Bas wijzen erop dat de huren hoog zijn en dat een huis kopen zeer kostbaar is. Fleur: ‘Een eenkamerappartement in Santa Monica kost al snel 2.500 dollar per maand. Er zijn buurten waar je goedkoper kunt wonen, maar over het algemeen ben je minimaal 2.000 dollar kwijt aan huur.

Waar wonen de filmsterren?

1. Ontdek Beverly Hills – Wat je zeker wil doen in Los Angeles is de wijk Beverly Hills ontdekken. Beverly Hills is zoals hierboven staat in feite een kleine stad in Los Angeles. Beverly Hills ligt aan de westkant van LA, grenzend Santa Monica. Het is de stad die we kennen als de woonplaats van al die beroemdheden, artiesten en filmsterren die hier vooral wonen vanwege Hollywood.

 1. Wie nog niet is doorgebroken op het witte doek heeft hier niets te zoeken.
 2. De huizen zijn onbetaalbaar en ook het leven is op andere plaatsen in de stad een stuk voordeliger.
 3. Je kunt hier een bustour maken langs al die enorme villa’s met uitleg wie er woont, heeft gewoond en gaat wonen.
 4. Voor velen wordt Playboy Mansion, het beroemde huis van Playboy magazine founder Hugh Hefner, gezien als een van de beroemdste en duurste landhuizen.

Helaas kunnen de muren hier niet praten en was er nog geen IoT maar zeker is dat in dit huis waarschijnlijk de meeste sterren zijn geweest van heel Beverly Hills. En als je het gluren over de muren van de beroemdheden een beetje beu bent kun je ook gaan winkelen op Rodeo Drive, tenminste als je een hele dikke creditcard hebt. Wat is uw kenteken, hoezo ik kom uit Beverly Hills, Rodeo Drive in de avond

Waar wonen de meeste miljardairs in Nederland?

Meeste miljonairs wonen in Bloemendaal en Laren – In Noord-Holland wonen relatief de meeste miljonairshuishoudens (4,6 procent). Daar liggen ook de twee gemeenten met het hoogste aandeel miljonairs: Bloemendaal en Laren. Ongeveer een op de vier huishoudens is miljonair in deze gemeenten.

Miljonairshuishoudens, 1 januari 2020*

Aandeel miljonairshuishoudens ( procent)
Groningen 1,8
Almere 1,2
Stadskanaal 1,7
Veendam 1,4
Zeewolde 4,1
Achtkarspelen 1,9
Ameland 5,4
Harlingen 2,2
Heerenveen 2,8
Leeuwarden 1,6
Ooststellingwerf 3,2
Opsterland 3,5
Schiermonnikoog 5,1
Smallingerland 1,8
Terschelling 6,0
Vlieland 5,0
Weststellingwerf 3,5
Assen 1,5
Coevorden 3,3
Emmen 1,5
Hoogeveen 1,7
Meppel 2,0
Almelo 1,7
Borne 2,9
Dalfsen 5,5
Deventer 2,0
Enschede 1,6
Haaksbergen 4,1
Hardenberg 3,2
Hellendoorn 3,2
Hengelo 1,8
Kampen 2,6
Losser 3,7
Noordoostpolder 4,9
Oldenzaal 2,8
Ommen 5,3
Raalte 4,1
Staphorst 7,2
Tubbergen 7,0
Urk 3,1
Wierden 5,3
Zwolle 2,2
Aalten 3,3
Apeldoorn 2,8
Arnhem 1,6
Barneveld 5,9
Beuningen 3,2
Brummen 4,1
Buren 5,8
Culemborg 2,4
Doesburg 2,0
Doetinchem 2,4
Druten 2,8
Duiven 2,0
Ede 4,1
Elburg 2,7
Epe 5,2
Ermelo 4,5
Harderwijk 2,5
Hattem 5,1
Heerde 3,4
Heumen 4,5
Lochem 8,0
Maasdriel 4,8
Nijkerk 4,9
Nijmegen 1,8
Oldebroek 3,6
Putten 6,8
Renkum 5,5
Rheden 3,2
Rozendaal 18,3
Scherpenzeel 3,9
Tiel 1,9
Voorst 5,4
Wageningen 2,9
Westervoort 1,3
Winterswijk 3,4
Wijchen 3,2
Zaltbommel 4,2
Zevenaar 1,9
Zutphen 1,9
Nunspeet 4,2
Dronten 4,0
Amersfoort 3,2
Baarn 7,4
De Bilt 11,1
Bunnik 7,5
Bunschoten 4,3
Eemnes 7,6
Houten 4,7
Leusden 4,6
Lopik 7,3
Montfoort 6,6
Renswoude 8,1
Rhenen 5,2
Soest 5,8
Utrecht 2,8
Veenendaal 2,3
Woudenberg 5,3
Wijk bij Duurstede 4,0
IJsselstein 3,4
Zeist 7,8
Nieuwegein 1,5
Aalsmeer 6,9
Alkmaar 2,1
Amstelveen 7,1
Amsterdam 4,4
Beemster 10,3
Bergen (NH.) 11,8
Beverwijk 1,5
Blaricum 19,0
Bloemendaal 26,9
Castricum 5,6
Diemen 2,3
Edam-Volendam 5,6
Enkhuizen 2,1
Haarlem 3,9
Haarlemmermeer 4,1
Heemskerk 2,5
Heemstede 16,1
Heerhugowaard 1,8
Heiloo 6,4
Den Helder 1,1
Hilversum 5,1
Hoorn 2,1
Huizen 5,6
Landsmeer 8,2
Langedijk 4,0
Laren 24,2
Medemblik 4,0
Oostzaan 5,2
Opmeer 4,2
Ouder-Amstel 9,0
Purmerend 1,4
Schagen 4,3
Texel 7,3
Uitgeest 3,6
Uithoorn 3,6
Velsen 3,1
Weesp 4,6
Zandvoort 6,8
Zaanstad 1,7
Alblasserdam 2,4
Alphen aan den Rijn 3,5
Barendrecht 4,1
Drechterland 5,4
Brielle 3,1
Capelle aan den IJssel 2,1
Delft 2,3
Dordrecht 1,9
Gorinchem 2,2
Gouda 2,0
‘s-Gravenhage 3,3
Hardinxveld-Giessendam 3,4
Hellevoetsluis 1,8
Hendrik-Ido-Ambacht 3,5
Stede Broec 2,4
Hillegom 3,6
Katwijk 3,5
Krimpen aan den IJssel 3,4
Leiden 2,9
Leiderdorp 3,8
Lisse 4,0
Maassluis 1,6
Nieuwkoop 6,2
Noordwijk 7,3
Oegstgeest 10,9
Oudewater 8,1
Papendrecht 2,5
Ridderkerk 2,6
Rotterdam 1,8
Rijswijk 2,5
Schiedam 1,4
Sliedrecht 2,5
Albrandswaard 4,3
Westvoorne 8,9
Vlaardingen 1,4
Voorschoten 7,4
Waddinxveen 3,5
Wassenaar 19,3
Woerden 5,6
Zoetermeer 1,6
Zoeterwoude 6,2
Zwijndrecht 2,7
Borsele 5,1
Goes 3,4
West Maas en Waal 4,3
Hulst 4,0
Kapelle 4,3
Middelburg 2,3
Reimerswaal 4,0
Terneuzen 2,7
Tholen 3,2
Veere 8,4
Vlissingen 1,3
De Ronde Venen 8,5
Tytsjerksteradiel 2,6
Asten 6,1
Baarle-Nassau 7,8
Bergen op Zoom 2,2
Best 3,8
Boekel 6,5
Boxmeer 4,3
Boxtel 3,8
Breda 3,8
Deurne 5,0
Pekela 1,1
Dongen 3,1
Eersel 6,6
Eindhoven 2,1
Etten-Leur 2,8
Geertruidenberg 2,8
Gilze en Rijen 3,2
Goirle 3,9
Grave 2,6
Helmond 2,2
‘s-Hertogenbosch 3,2
Heusden 4,0
Hilvarenbeek 6,8
Loon op Zand 4,4
Mill en Sint Hubert 5,2
Nuenen, Gerwen en Nederwetten 6,5
Oirschot 7,2
Oisterwijk 7,4
Oosterhout 3,2
Oss 2,9
Rucphen 4,2
Sint-Michielsgestel 6,0
Someren 5,9
Son en Breugel 5,9
Steenbergen 3,7
Waterland 7,3
Tilburg 1,7
Uden 4,0
Valkenswaard 3,6
Veldhoven 3,9
Vught 8,1
Waalre 8,2
Waalwijk 3,2
Woensdrecht 3,6
Zundert 6,6
Wormerland 4,2
Landgraaf 0,9
Beek 2,3
Beesel 2,2
Bergen (L.) 2,9
Brunssum 0,8
Gennep 3,1
Heerlen 1,0
Kerkrade 0,6
Maastricht 2,2
Meerssen 3,6
Mook en Middelaar 6,4
Nederweert 4,7
Roermond 2,1
Simpelveld 2,1
Stein 1,5
Vaals 2,2
Venlo 2,0
Venray 3,4
Voerendaal 3,2
Weert 3,3
Valkenburg aan de Geul 3,4
Lelystad 1,4
Horst aan de Maas 4,2
Oude IJsselstreek 2,8
Teylingen 6,3
Utrechtse Heuvelrug 7,8
Oost Gelre 3,3
Koggenland 5,2
Lansingerland 6,2
Leudal 4,3
Maasgouw 3,0
Gemert-Bakel 4,7
Halderberge 3,6
Heeze-Leende 7,9
Laarbeek 4,5
Reusel-De Mierden 5,8
Roerdalen 3,2
Roosendaal 2,4
Schouwen-Duiveland 6,2
Aa en Hunze 4,5
Borger-Odoorn 3,2
Cuijk 2,8
Landerd 6,3
De Wolden 5,3
Noord-Beveland 5,1
Wijdemeren 8,9
Noordenveld 3,6
Twenterand 3,0
Westerveld 5,4
Sint Anthonis 8,2
Lingewaard 3,0
Cranendonck 4,8
Steenwijkerland 3,5
Moerdijk 3,5
Echt-Susteren 2,7
Sluis 6,7
Drimmelen 4,3
Bernheze 5,8
Alphen-Chaam 9,3
Bergeijk 7,0
Bladel 5,2
Gulpen-Wittem 4,5
Tynaarlo 4,8
Midden-Drenthe 3,6
Overbetuwe 3,2
Hof van Twente 5,6
Neder-Betuwe 4,4
Rijssen-Holten 3,8
Geldrop-Mierlo 3,3
Olst-Wijhe 4,7
Dinkelland 6,8
Westland 6,4
Midden-Delfland 9,0
Berkelland 4,2
Bronckhorst 5,8
Sittard-Geleen 1,7
Kaag en Braassem 6,6
Dantumadiel 2,1
Zuidplas 5,2
Peel en Maas 3,8
Oldambt 2,0
Zwartewaterland 4,8
Súdwest-Fryslân 3,4
Bodegraven-Reeuwijk 7,7
Eijsden-Margraten 4,5
Stichtse Vecht 6,5
Hollands Kroon 4,6
Leidschendam-Voorburg 5,0
Goeree-Overflakkee 4,0
Pijnacker-Nootdorp 5,4
Nissewaard 1,0
Krimpenerwaard 5,3
De Fryske Marren 4,1
Gooise Meren 11,7
Berg en Dal 3,4
Meierijstad 4,6
Waadhoeke 2,7
Westerwolde 2,8
Midden-Groningen 1,9
Beekdaelen 2,7
Montferland 2,9
Altena 4,8
West Betuwe 5,6
Vijfheerenlanden 3,6
Hoeksche Waard 4,4
Het Hogeland 3,4
Westerkwartier 3,1
Noardeast-Fryslân 2,8
Molenlanden 7,4
Eemsdelta 2,0
* voorlopige cijfers.

Waar wonen de sterren in Beverly Hills?

Tours langs villa’s sterren – Goed, rijkdom genoeg dus in Beverly Hills. En dat trekt uiteraard een soort bewoners aan. Sterren hebben zich door de jaren heen massaal in Beverly Hills gevestigd. Met name in de wijk Trousdale Estates. De grote huizen met oprijlanen zijn hier niet op één hand te tellen.

Welke provincie heeft de meeste miljonairs?

Meeste miljonairs wonen in Bloemendaal en Laren – In Noord-Holland en de provincie Utrecht wonen relatief de meeste miljonairshuishoudens (5,3 procent). De twee gemeenten met het hoogste aandeel miljonairs liggen in Noord-Holland: Bloemendaal en Laren.

Miljonairshuishoudens, 1 januari 2021*

aandeel miljonairshuishoudens ( procent)
Aa en Hunze 5,1
Aalsmeer 7,7
Aalten 3,5
Achtkarspelen 2,1
Alblasserdam 2,7
Albrandswaard 5,0
Alkmaar 2,4
Almelo 1,9
Almere 1,4
Alphen aan den Rijn 3,9
Alphen-Chaam 10,2
Altena 5,2
Ameland 5,4
Amersfoort 3,8
Amstelveen 8,4
Amsterdam 4,9
Apeldoorn 3,2
Arnhem 1,9
Assen 1,6
Asten 6,7
Baarle-Nassau 8,4
Baarn 8,5
Barendrecht 4,7
Barneveld 6,6
Beek 2,6
Beekdaelen 3,2
Beesel 2,5
Berg en Dal 3,9
Bergeijk 7,8
Bergen (L.) 3,3
Bergen (NH.) 13,3
Bergen op Zoom 2,4
Berkelland 4,7
Bernheze 6,5
Best 4,3
Beuningen 3,6
Beverwijk 1,8
Bladel 5,7
Blaricum 20,8
Bloemendaal 29,7
Bodegraven-Reeuwijk 8,6
Boekel 6,8
Borger-Odoorn 3,3
Borne 3,1
Borsele 5,3
Boxtel 4,2
Breda 4,4
Brielle 3,7
Bronckhorst 6,2
Brummen 4,5
Brunssum 0,9
Bunnik 8,6
Bunschoten 5,1
Buren 6,7
Capelle aan den IJssel 2,3
Castricum 6,8
Coevorden 3,6
Cranendonck 5,3
Culemborg 3,0
Dalfsen 6,0
Dantumadiel 2,2
De Bilt 12,2
De Fryske Marren 4,5
De Ronde Venen 9,7
De Wolden 5,8
Delft 2,8
Den Helder 1,2
Deurne 5,4
Deventer 2,5
Diemen 2,7
Dijk en Waard 2,9
Dinkelland 7,4
Doesburg 2,4
Doetinchem 2,8
Dongen 3,7
Dordrecht 2,2
Drechterland 6,1
Drimmelen 4,7
Dronten 4,1
Druten 3,2
Duiven 2,4
Echt-Susteren 3,1
Edam-Volendam 6,5
Ede 4,6
Eemnes 8,8
Eemsdelta 2,2
Eersel 7,1
Eijsden-Margraten 5,1
Eindhoven 2,5
Elburg 2,9
Emmen 1,7
Enkhuizen 2,4
Enschede 1,9
Epe 5,7
Ermelo 5,2
Etten-Leur 3,3
Geertruidenberg 3,2
Geldrop-Mierlo 3,6
Gemert-Bakel 5,2
Gennep 3,6
Gilze en Rijen 3,5
Goeree-Overflakkee 4,4
Goes 3,7
Goirle 4,5
Gooise Meren 13,1
Gorinchem 2,6
Gouda 2,3
Groningen 2,1
Gulpen-Wittem 5,2
Haaksbergen 4,6
Haarlem 4,8
Haarlemmermeer 4,7
Halderberge 4,1
Hardenberg 3,3
Harderwijk 2,9
Hardinxveld-Giessendam 3,9
Harlingen 2,4
Hattem 5,8
Heemskerk 3,1
Heemstede 18,5
Heerde 4,2
Heerenveen 3,2
Heerlen 1,1
Heeze-Leende 8,8
Heiloo 7,6
Hellendoorn 3,7
Hellevoetsluis 2,2
Helmond 2,4
Hendrik-Ido-Ambacht 3,8
Hengelo 2,0
Het Hogeland 3,5
Heumen 4,8
Heusden 4,4
Hillegom 4,1
Hilvarenbeek 7,4
Hilversum 5,9
Hoeksche Waard 4,8
Hof van Twente 5,9
Hollands Kroon 5,1
Hoogeveen 1,9
Hoorn 2,5
Horst aan de Maas 4,7
Houten 5,7
Huizen 6,3
Hulst 4,4
IJsselstein 3,9
Kaag en Braassem 7,3
Kampen 2,8
Kapelle 4,8
Katwijk 4,0
Kerkrade 0,7
Koggenland 5,7
Krimpen aan den IJssel 3,9
Krimpenerwaard 5,9
Laarbeek 4,9
Land van Cuijk 4,5
Landgraaf 1,1
Landsmeer 9,6
Lansingerland 7,0
Laren 27,0
Leeuwarden 1,8
Leiden 3,5
Leiderdorp 4,4
Leidschendam-Voorburg 5,8
Lelystad 1,6
Leudal 4,8
Leusden 5,3
Lingewaard 3,3
Lisse 4,6
Lochem 8,6
Loon op Zand 4,7
Lopik 8,4
Losser 4,2
Maasdriel 5,3
Maasgouw 3,3
Maashorst 5,1
Maassluis 1,9
Maastricht 2,5
Medemblik 4,6
Meerssen 4,1
Meierijstad 5,1
Meppel 2,2
Middelburg 2,6
Midden-Delfland 10,3
Midden-Drenthe 3,9
Midden-Groningen 2,2
Moerdijk 3,9
Molenlanden 8,1
Montferland 3,2
Montfoort 7,4
Mook en Middelaar 7,6
Neder-Betuwe 4,7
Nederweert 5,3
Nieuwegein 1,8
Nieuwkoop 6,8
Nijkerk 5,6
Nijmegen 2,1
Nissewaard 1,1
Noardeast-Fryslân 3,1
Noord-Beveland 5,6
Noordenveld 4,2
Noordoostpolder 5,1
Noordwijk 8,0
Nuenen, Gerwen en Nederwetten 7,4
Nunspeet 4,7
Oegstgeest 12,3
Oirschot 8,1
Oisterwijk 8,4
Oldambt 2,2
Oldebroek 4,0
Oldenzaal 2,9
Olst-Wijhe 5,0
Ommen 5,5
Oost Gelre 3,7
Oosterhout 3,6
Ooststellingwerf 3,6
Oostzaan 6,0
Opmeer 4,9
Opsterland 4,0
Oss 3,3
Oude IJsselstreek 3,0
Ouder-Amstel 10,3
Oudewater 8,9
Overbetuwe 3,6
Papendrecht 2,8
Peel en Maas 4,4
Pekela 1,3
Pijnacker-Nootdorp 6,3
Purmerend 2,6
Putten 7,7
Raalte 4,6
Reimerswaal 4,3
Renkum 6,4
Renswoude 8,4
Reusel-De Mierden 6,5
Rheden 3,4
Rhenen 6,1
Ridderkerk 2,9
Rijssen-Holten 4,3
Rijswijk 3,1
Roerdalen 3,4
Roermond 2,3
Roosendaal 2,7
Rotterdam 2,1
Rozendaal 22,9
Rucphen 4,6
Schagen 4,9
Scherpenzeel 4,5
Schiedam 1,6
Schiermonnikoog 6,0
Schouwen-Duiveland 7,0
‘s-Gravenhage 3,9
‘s-Hertogenbosch 3,8
Simpelveld 2,2
Sint-Michielsgestel 7,0
Sittard-Geleen 1,9
Sliedrecht 2,8
Sluis 7,4
Smallingerland 2,0
Soest 6,8
Someren 6,5
Son en Breugel 6,6
Stadskanaal 1,9
Staphorst 8,0
Stede Broec 2,7
Steenbergen 4,1
Steenwijkerland 3,9
Stein 1,8
Stichtse Vecht 7,3
Súdwest-Fryslân 3,9
Terneuzen 2,9
Terschelling 7,2
Texel 8,1
Teylingen 6,9
Tholen 3,6
Tiel 2,1
Tilburg 1,9
Tubbergen 7,8
Twenterand 3,2
Tynaarlo 5,6
Tytsjerksteradiel 3,0
Uitgeest 4,2
Uithoorn 4,2
Urk 3,6
Utrecht 3,4
Utrechtse Heuvelrug 8,9
Vaals 2,5
Valkenburg aan de Geul 4,0
Valkenswaard 4,0
Veendam 1,6
Veenendaal 2,7
Veere 9,3
Veldhoven 4,7
Velsen 3,7
Venlo 2,1
Venray 3,8
Vijfheerenlanden 4,1
Vlaardingen 1,6
Vlieland 6,1
Vlissingen 1,4
Voerendaal 3,5
Voorschoten 8,3
Voorst 6,2
Vught 9,5
Waadhoeke 3,0
Waalre 9,8
Waalwijk 3,5
Waddinxveen 3,8
Wageningen 3,4
Wassenaar 20,1
Waterland 8,4
Weert 3,5
Weesp 5,4
West Betuwe 6,1
West Maas en Waal 4,6
Westerkwartier 3,4
Westerveld 5,7
Westervoort 1,5
Westerwolde 3,0
Westland 7,1
Weststellingwerf 3,9
Westvoorne 10,0
Wierden 5,9
Wijchen 3,6
Wijdemeren 10,3
Wijk bij Duurstede 4,6
Winterswijk 3,7
Woensdrecht 3,9
Woerden 6,4
Wormerland 4,7
Woudenberg 6,2
Zaanstad 2,0
Zaltbommel 4,8
Zandvoort 8,3
Zeewolde 4,4
Zeist 8,8
Zevenaar 2,2
Zoetermeer 1,9
Zoeterwoude 6,8
Zuidplas 5,7
Zundert 7,3
Zutphen 2,1
Zwartewaterland 4,9
Zwijndrecht 2,9
Zwolle 2,5
* voorlopige cijfers